En Çok MSP Oynayan Ülkeler

En Çok MSP Oynayan Ülkeler



Evet sevgili mspturkiye takipçileri, bu paylaşımda sizlere MovieStarPlanet tarafından açıklanan resmi rakamlarla msp’yi en çok oynayan ülkeleri listeleyeceğiz. Gerçekten ülkemiz sıralamasını hakkediyor. Çünkü msp’yi neredeyse sadece Türkler oynuyor diyebiliriz. İşte o sıralama;
  1. Türkiye
Şanlı Türk Bayrağı
Herkesin de tahmin edebileceği gibi msp’yi en çok oynayan birinci ülke Türkiye. İstatistiklere göre aylık 1.000.000+ fazla Türk msp’ye giriş yapıyor.
2. Azerbaycan
Şanlı Azerbaycan Bayrağı
As bayrakları as. Gardaş ülke Azerbaycan ikinci sırada! MovieStarPlanet oyununu en çok oynayan ikinci ülke Azerbaycan!
3. İngiltere
İngiltere Bayrağı
Msp’yi en çok oynayan ülkeler sıralamamızda üçüncü ülke de İngiltere. Büyük bir kitle de İngiltereyi oluşturuyor. Aylık 500.000+ İngiliz, mspye giriyor.
4. Almanya
Almanya Bayrağı
Listemizin beşinci sırasında Almanya yer alıyor. Msp oyununa en çok ilgi gösteren bir diğer ülke de Almanya. Bu arada Almanya, neredeyse İngiltere’yi geçmek üzere. Almanya oyuncularından Msp’ye büyük bir ilgi artışı gözüküyor.
5. Hollanda
Hollanda Bayrağı
Hollanda’nın burada yer alması garip. Çünkü hiç hollanda sunucusunda msptuber görmedim. Ya alman ya ingiliz oluyor. Hollanda’dan büyük bir oyuncuya sahipmiş demek ki. Msp oyuncu kazanmaya devam ediyor. ♥

Yorumlar